Smashvolley 2de graad in De Lichten (namiddag)

Wij gaan met de leerlingen van de tweede graad deelnemen aan SmashVolley. Dit gaat door op woensdagnamiddag 25 september 2024 in Sportcentrum De Lichten in Booischot.

SmashVolley is een nieuwe vorm van volleybal waarbij de smash centraal staat. Het verlagen van het net, toelaten van een bots en vangen van de bal zorgen er tevens voor dat deze vorm snel door elke speler wordt opgepikt en hen in een mum van tijd laat genieten van de meest spectaculaire techniek van het volleybal. Laat het smashen maar beginnen.

We gaan, afhankelijk van het aantal deelnemers, met de bus of met de auto. We vertrekken om 13.05 u. in de Strepestraat. De thuiskomst is voorzien om 15.45 u. De leerlingen die mee gaan sporten kunnen hun boterhammen opeten in de Strepestraat.

De leerlingen dragen sportieve kledij, hun rode turn T-shirt en schoenen met kleurvaste zolen. Geef je kind ook iets mee om te eten of te drinken tijdens de pauze.

Indien je zoon of dochter wenst mee te doen, gelieve dan in te schrijven ten laatste op 20 september via jolien@schoolhulshout.be, met de vermelding van de naam en de klas van jouw kind.

Indien je kind moet afgezet worden aan de opvang, gelieve dit ook te vermelden.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?